Charlottenlund Travbane

Mobile navigation

Tips

IMG 7998
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Fredag den 20. oktober 2017

Af Dennis Stenbæk

V5-forslag

48/864 rk

1. afd.: 1-3-5-8-(4-6)

2. afd.: 2-5-7-10-(4-9)

3. afd.: 11

4. afd.: 2-9-11-(1-3-12)

5. afd.: 10-(1-2-4)

V4-forslag

3/72 rk

1. afd.: 11

2. afd.: 2-9-11-(1-3-12)

3. afd.: 10-(1-2-4)

4. afd.: 5-(3-4)

 

Dagens blanke 11 Botox / Axel Jacobsen i 3. afdeling.

Det er efterhånden længe siden Botox har gjort noget forkert på en travbane og han står lige nu med tre sejre i træk. Det er ganske vist lidt chancepræget at blanke en hest med dobbelttillæg, men det ligner faktisk en god opgave for Jacobs hest.

Dagens luring 2 Barkåks Surprise / Marie U. Hansen i 3. løb

Hurtig fra start er hun og på favoritdistance. Ligger godt for kusken. Ja, meget taler for denne røde svenske hoppe. Se op...

 

1. løb

2 Borups Rally – 6 Gliding Sun – 4 Kædarp Athos // Outs: 1 Besplatno Tiki

Et lille felt på bare seks deltagere, men det ligner en åben affære uden de helt store stjerner. Tomas Malmqvist har en ret god træfprocent i denne slags løb og vi prøver med 2 Borups Rally, der får Birger Jørgensen i sulkyen. 6 Gliding Sun har været ude nogle gange uden den store succes, men viste dog lidt fremgang senest på en tredjeplads på en pæn tid i Århus. 1 Besplatno Tiki er godkendt for nylig efter galop. Går han fejlfrit kan det være en outsiderchance. 4 Kædarp Athos får sidste plads i tipsrammen, men det kunne lige vel være de to øvrige. Faktisk gik 5 Art Detective ganske stærkt senest mellem galopperne på NFT.

2,. løb

1 Ready Dream – 3 Garland Scott – 5 Brandy Simoni // Outs: 8 Brainy

Efter en pause på en måneds tid er 1 Ready Dream klar til start igen og trods indersporet bag bilen på sprint giver vi ham vindertippet. Det er en hest med ret stor kapacitet og normalt slår han disse heste, men det kan selvfølgelig være et issue med sporet med risiko for at blive lukket inde. 3 Garland Scott debuterede for Johansson med sejr for nogle måneder siden, men har siden kun kunnet drive det til andenpladser. Fra et godt spor skal han have en god chance her. 5 Brandy Simoni vandt en overraskende sejr senest og kan være en triochance denne gang også. 8 Brainy eller 4 Bo W eller måske 6 Cool kan være de næste og skal med på de kuponer, der garderer lidt bredere.

 

3. løb

5 Global Rhapsody – 10 Basic Instinct – 9 Aqua de Vie // Outs: 7 Zorn Brick

Sporene kan blive afgørende i dette løb, hvor 5 Global Rhapsody og 10 Basic Instinct umiddelbart ser bedst ud. Sporet er klart en fordel for Global Rhapsody og Steffen Christiansen kører med en ret høj sejrsprocent så vi tipper ham før hans mester Bjarke Haagensen, der sidder op bag en anden god vinderchance, nemlig Basic Instinct. Denne slog sikkert lignende heste senest den var i DK og på Jägersro var han klart slået af Twigs Briard og det er ingen skam. 7 Zorn Brick afsluttede i raketfart i et SMS-løb senest og viste fornyet form. 9 Aqua de Vie eller måske 2 Barkåks Surprise kan være de næste sammen med 4 So Long Sugar, der dog næppe kommer til front her. Den tager Barkåks Surprise sig sikkert af og da hoppen er på favoritdistance kan hun måske servere overraskelsen.

 

4. løb

11 Botox – 10 Bootz Simoni – 5 Beauty Ami Salløv // Outs: 6 Bibione

Som 11 Botox har været gående de sidste efterhånden mange gange ser vi ham som vinderen af dette løb trods 40 meters tillæg til forhestene. Han har virkelig evnen til at stikke mulen først på stregen og han bliver den ugarderede på V5-forslaget. 10 Bootz Simoni var slået af Turbo Day senest og det kunne være sket for de fleste, men her virker hun bedst af resten. 6 Bibione har farten, men er noget usikker. Sidst var hun fejlfri og så blev det til sejr for Ole Benders hoppe. 5 Beauty Ami Salløv har også haft problemer med fejlfrie løb, men de sidste to gange har hun gået glat og hun er ret fartfyldt denne Love You-datter.

 

5. løb

9 Santadi – 2 Birte Mile – 3 Empress Ås // Outs:  11 Call the King

I sine hidtidige fire starter har 9 Santadi vundet de to og selv om sporet ikke er for heldigt med anden række tror vi en ny kan komme her, men ikke meget skal gå galt før andre tager over. 2 Birte Mile har været lidt uheldig længe og læner sig efterhånden op ad en sejr. Hun løber hele tiden på gode tider og har ikke været farlig langt fra sejrene. 3 Empress Ås indeholder lidt fart og kan være et emne i fejlfri udgave. 11 Call the King har gået godt for Juul i Århus og nu skal han den anden vej rundt og bliver spændende at følge. Sporet er ikke for godt. 1 Arn Kronos er evig outsider. Han har stor fart, men ikke helt sikker på sig selv og andre. 12 Abby Sisa tabte lodtrækningen med eftertryk, men der er en stabil og sikker hoppe, der dog bare har vundet en enkelt gang i 13 forsøg. Med fart på løbet kan meget dog ske nede bagfra.

6. løb

10 Takethem – 2 Complete – 1 Attila // Outs: 4 Ambra Godiva

Så er der comeback for verdensstjernen 10 Takethem, der går ud med 60 meters tillæg og selv om han ikke har startet i noget tid og skal give mange meter tror vi han vinder comebacket. Det kan dog blive svært at give 40 meter forud til 2 Complete, der har stabiliseret sig, men vinder sjældent nu. Sidst tabte han bare til Blackbird, men Takethem er nu af en helt anden skuffe. 1 Attila har nu to løb i kroppen og står alene fra spidsvolten. Vover Nicolaj at køre der og har han hest til det? Hun er ikke helt chanceløs. 4 Ambra Godiva var forrygende i derbyweekenden, men galopperede senest og er ikke helt sikker på benene. I fejlfri udgave er hun måske den, der byrder Takethem på mest kamp.

7. løb

5 Chock Nock – 4 Cavaca – 1 Captain Coke // Outs: 3 Corner Tiki

Trods offensiv kørsel var 5 Chock Nock femte i Kriteriet på 14,9/2500 auto og en lignende præstation her rækker rigtig langt selv om SJ's Photo-sønnen – som den eneste – skal give 40 meter forud. Han får vindertippet for han virker afgjort som en hest på vej frem. 4 Cavaca vandt trods galop senest og har ret god fart, men burde ikke række mod en fejlfri Chock Nock. 1 Captain Coke havde lidt problemer fra start senest, men magtede sluttelig ikke Lorenco. Gik dog forrygende gangen før og har fart, men virker også meget usikker. 3 Corner Tiki gik godt i sidste start, hvor han vandt sikkert, men med tillæg er forudsætningerne anderledes nu. 2 Close Your Eyes er sidste deltager og efter sejr på Sportsdagen på NFT for en måneds tid siden rakte hun ikke rigtig til senest på Lunden.

 

8. løb

6 Cash Valley – 5 Valmet – 1 Fritz Attack // Outs: 2 Strong Winner

Med ca. 2½ måneds løbspause i ryggen kommer 6 Cash Valley til start her og alligevel vil han blive tårnhøj favorit. Han har vundet 9 sejre i 10 forsøg i år og bare i forrige start i Århus kom han til kort. Det gør han ikke her og Jens Simonis sejrshest kan vinde en ny sejr. 5 Valmet trives på distancen og virker som en ligeså sikker toer. 1 Fritz Attack er et ubeskrevet blad her i DK, men kan måske være en lille triochance ligesom 2 Strong Winner, der galopperede senest, men ellers har gået på ok tider.

9. løb

8 Samson Kaski – 7 Mylan Salløv – 5 Magnus Tax // Outs: 9 Super Vategård

Umiddelbart ligner 8 Samson Kaski bedste mulighed i dette løb. Han har et løb i kroppen efter nogle måneders pause og burde have formen prikket ind. Han møder normalt bedre heste og skal løse en opgave som denne. 7 Mylan Salløv var so-so på NFT senest, hvor løbet måske heller ikke blev kørt lige til ham uden tempo de første 2000 meter. 5 Magnus Tax løber normalt med megatillæg, men er med fremme fra start denne gang og det kan være noget der bekommer ”gamlingen” vel. 9 Super Vategård møder også bedre heste normalt og med ret rygløb kan han speede mange ned til slut.

10. løb

11 Simb Hacienda – 6 Robertino – 3 Simoni's Hombre // Outs: 1 Sara E C

Det er aldrig nogen let opgave at give 60 meter forud, men 11 Simb Hacienda virker i topslag netop nu og hun kan måske klare opgaven for Marie U. Hansen, der har kørt hoppen et par gange tidligere med ok resultat. 1 Sara E C kan være værst imod, hvis hun skulle finde på at gå fejlfrit. Det gjorde hun sidst, men blev alligevel nedspeedet i opløbet, hvor hun ikke rigtig var kørbar. 6 Robertino er stabil og sikker og kan være en god triochance og en lille luring kan der være i 3 Simoni's Hombre, der mere end almindeligt trives med at være med fremme undervejs og kan Anders Rygaard Jensen måske ligefrem tage spidsen så stiger hans chancer meget.