Charlottenlund Travbane

Mobile navigation

Tips

IMG 7998
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Søndag den 17. december 2017

Af Dennis Stenbæk

V5-forslag

54/750 rk

1. afd.: 3-8-(1-4-6-7)

2. afd.: 1-4-8-(2-5)

3. afd.: 2

4. afd.: 5-7-11-(4-10)

5. afd.: 2-4-7-(3-8)

 

V4-forslag

12/280 rk

1. afd.: 2-4-6-(1-3-5-7-8)

2. afd.: 8

3. afd.: 4-10-(2-8-9)

4. afd.: 4-8-11-(1-2-3-5)

 

Dagens blanke
2 Tutu/Tobias N. Jonassen i 3. afdeling.

I sin sidste start slog Tutu Balder og satte man ham ind her ville han være alene på målfotoet. Det tror vi nu ikke Tutu vil være, men vi tror hun vinder løbet efter et Tobias N. Jonassen har dirigeret løbet undervejs.


Dagens luring
8 Tipp Off/Svend Dyhrberg i 3. løb

En hest langt bedre end resultatrækken. Hurtig fra start og umiddelbart hæmmet af sporet, men måske kan det hjælpe til at få økonomiseret lidt bedre med kræfterne og spille dem ud til slut?

 

1. løb

6 Vilavaldi – 4 Bastian Olympic – 7 Vakse Viggo // Outs: 2 Classic Sisa

Sidst vandt 6 Vilavaldi ganske efter behag og selv om konkurrencen måske har fået et lille hak opad denne gang tror vi Ecces hoppe kan gentage bedriften. Værst imod kan være spidshesten 2 Classic Sisa, der gik rigtig godt i Grand Circle 3-års Hoppechampionat i Skive senest på en fjerdeplads efter en rap afslutning. Det kan være det klare modbud. 4 Bastian Olympic har fundet melodien i år og har gjort det stabilt og godt de sidste mange gange. 7 Vakse Viggo har et yderligt spor, men er ellers stabil og sikker og gør sig sjældent bort. Af longshots kan man måske hive lidt i 1 Dynamite Hornline, der dog mødte væsentlig mere behersket selskab sidst, hvor den dog vandt en fin sejr fra dødens, men de store kuponer gør måske klogt i at gardere bredest muligt og vi har alle på det store V4-forslag.


2,. løb

8 Cutty Sark – 7 Arn Kronos – 4 Check it Out // Outs: 5 Bravo Provence

Klassehesten i løbet er afgjort 8 Cutty Sark, men han var absolut ikke til sin fordel sidst, hvor han løb og brød i det undervejs og faktisk gav sig for tidligt for Covini. Med tre ugers distance til løbet er han dog givet gået igennem og klar igen og en Cutty Sark på toppen vinder dette løb. 7 Arn Kronos vandt sin debut på imponerende vis, men har så siden ikke vundet. Han løber dog hele tiden frem og forrige gang var han utrolig tæt på sejren. 5 Bravo Provence har meget galop i sig, men nu prøver Marie U. Hansen med den vanskelige hoppe og måske kan det være svaret. Hun har ofte svaret på de lidt vanskelige typer. 4 Check it Out gik godt sidst med galop på og får sidste ben i tipsrammen.

 

3. løb

10 Birte Mile – 4 Armbros Devil – 9 Bridgespil Dk // Outs: 8 Tipp Off
10 Birte Mile var kommet i menneskehænder sidst i Travligafinalen mod Asger Molar og co og så gjorde hun noget hun ikke plejer at beskæftige sig med, nemlig galop. Anden række er jo ikke en umiddelbar fordel, men hun er stærk med et rygløb og kan speede mange – måske alle – ned til slut. 4 Armbros Devil vandt senest mod måske lidt mere behersket konkurrence, men han holder god form og kan ende langt fremme også selv om distancen måske ikke lige er i hans favør. 9 Bridgespil Dk vandt senest i monté og kommer i det hele taget med fin form fra det jyske. Gør første start i nyt regi og skal regnes. 8 Tipp Off kan være luringen i løbet. Svend Dyhrbergs fukse hoppe er bedre end resultatrækken og anden række kan måske vise sig at være en fordel for hende.

 

4. løb

4 Raleigh – 8 Tonicetobetrue – 3 Turbo Day // Outs: 11 Nok'en Frækkert

Hvis 4 Raleigh kan gå en tid omkring de 1.15 – måske en smule bedre – skal de øvrige få det svært og det tror vi faktisk han kan så derfor får han vindertippet. En 8 Tonicetobetrue på toppen ville sikkert kunne magte opgaven med 20 meter til Raleigh, men med fire måneders løbspause skal han nok lige ses først inden man kan tro helhjertet på Ens Snapshot-sønnen. 3 Turbo Day løber hele tiden frem og har et godt spor denne gang. Han plejer dog ikke at række mod disse heste. 11 Nok'en Frækkert møder helt andre heste denne gang og er formen ikke helt gået fløjten så runder han mange – måske alle – hvis det ellers kan komme til at stemme lidt for ham undervejs fra yderste spor fra tillæg. 1 Amazing Design har et perfekt spor og kusken bestemmer selv taktikken: Spids eller ryg. Ellers måske 5 Vivo Torkdahl, men umiddelbart virker den ikke som en hed vinderchance.

 

5. løb

12 Count Response – 1 Tiny T Devil – 9 Remus Tiki // Outs: 8 Ravenna

100 meters tillæg er altid svært og det er det selvfølgelig også her, men en hest som 12 Count Response vandt på en 13-tid i sin seneste start og det faktum, at han har 40 meter frem til de nærmest fra start gør, at han hurtigt kan tage en masse meter ind. Håkan B. Johansson har han som makker og det er en af de bedste indenfor sin kategori så alt i alt er vi ikke så kede af at sætte 12 Count Response først i dette løb. 8 Ravenna duede slet ikke til monté senest, men hvis ikke han er helt slukket så er tilbuddet denne gang rigtig godt og med Steffen Christiansen ved linerne er han også godt hjulpet der. Outsider. 1 Tiny T Devil står alene fra spids og vær vis på, at Christian Nissen sælger sig dyrt herfra. Måske kan det bære hele vejen, men der skal held til. 9 Remus Tiki går godt for øjeblikket og han virker bedst af dem fra 60 meters tillæg.

                     
6. løb

3 Candyman – 8 Barometric – 7 Cici C N // Outs: 1 Cash Heaven

Indrømmet: Vi var lidt på herrens mark i dette løb for der er lidt ubekendte. 3 Candyman er godkendt på en 20-tid for 7 måneder siden og mon ikke han har trænet på så han er klar til sejr nu? Vindertippet får han i hvert fald her. 8 Barometric skuffede vel ret beset sidst, hvor han ikke kunne forsvare sig mod Armbros Devil til slut og han skal være bedre for at række helt frem her. 1 Cash Heaven gik en 19-tid i debuten og forstærkes nu med Max Nielsen, hvilket gør hoppen til en outsider i løbet. 7 Cici C N har farten, men er også meget usikker og de næste i løbet er de to fra Liv-Jorunn Lund 4 Chianti Merci og 6 Nota Fool Genius. Sidstnævnte viste fremgang senest, hvor han afsluttede fint efter galop og var meget tæt på sejren mod Carlos.


7. løb

8 Juliastarmanamana – 4 Vanneau Wib – 2 Bear les Cordons // Outs: 1 Usain Cup

Sidst 8 Juliastarmanamana var ude på en lignende distance var på NFT for nogle måneder siden og da blev det til overlegen sejr. Siden har hun startet yderligere et par gange og starten sidst på Jägersro kan man bare glemme for her var hun aldrig rigtig inde i løbet. Vi tror hun med lidt tur på vejen kan vinde dette løb, men let bliver det ikke mod bl.a. 4 Vanneau Wib, der nu har løb i kroppen. Gik fornuftigt sidst med galop på fra et dårligt spor og magter han 2500 meter så er det en vindermulighed. 1 Usain Cup har galopperet de sidste to gange, men har ellers rimelig god fart. Outsider. 2 Bear les Cordons magtede ikke Dynamite Hornline senest, men viste at de 2500 meter ikke var noget problem. Det ligner næste chance i løbet.

 

8. løb

2 Tutu – 9 Snip – 10 Andre Ward // Outs: 3 Ambra Godiva

Sidst afviste 2 Tutu selveste Balder og selv om sidstnævnte manglede løb i kroppen var Tutu overbevisende ved den lejlighed. Det ligner, at Tobias N. Jonassen kan køre til spids her og vel anbragt der slipper han vel næppe til nogen. Det kunne ligne en start-til-mål-sejr for ham efterfølgende. 9 Snip blev kørt til spids på første omgang sidst og Steffen Christiansen får genvalg i sulkyen. Det virker dog lidt hårdere imod her, men vel har Snip chance. 3 Ambra Godiva kan rigtig meget, hvis galopskoene forbliver i stalden, men hendes sejr i derbyweekenden har indtil nu været eneste fejlfrie indslag fra hende hos Allan Bo Rasmussen. 10 Andre Ward viste noget af det rigtige sidst, men anden række og tillæg gør jo chancerne noget mindre. Ellers kan det handle om 6 Barkåks Surprise, men den er vel næppe på favoritdistance, eller måske 7 Try Me, der kan en del hvis positionerne stemmer.


9. løb

7 Ullala Ami Salløv – 5 Verdi A – 10 Ursus Hoff // Outs: 11 Mylan Salløv

Kortene er rigtig godt blandet i dette handicap, hvor vi prøver med 7 Ullala Ami Salløv som vinderbud. Hesten gik fint sidst mod bl.a. Den of Warlock, som den dog ikke var i nærheden af. 5 Verdi A ser ud til at have fået et godt tilbud her, men hvad med formen? 11 Mylan Salløv står med 40 meters tillæg, men hvis den gamle kæmpe får positionerne til at stemme undervejs kan han speede mange ned til slut. 10 Ursus Hoff får nu Marie U. i vognen. Det kunne ligne næste chance i et meget åbent løb, hvor flere end tipsrammens fire heste har gode chancer. Måske en hest som 4 Avatar Accelerator, der senest blev kørt hårdt mod spidsen og fortsatte i højt tempo for at ”kolde” i opløbet. Nu sidder Kjær bag – måske han kan økonomisere bedre med hestens kræfter.


10. løb

2 Calvados Hymia – 7 Tsamina Sensei – 3 Sofia Damhus // Outs: 4 Breakaway Blåbjerg

Sidst 2 Calvados Hymia forsøgte sig på Lunden havde vi vindertippet hende og hun blev også totalisatorfavorit, men løb ud i galop i første sving. Gik siden glimrende og nu har Christian Nissen haft en ”prøvetur” med hende, hvilket vel gør, at han er bedre rustet til denne gang. 7 Tsamina Sensei vandt et lignede løb for nogle måneder siden, men hun vinder bestemt ikke ”på bestilling” og det er nok mere end triomulighed. 3 Sofia Damhus kommer i nyt regi og kommer hun til spids stiger hende chancer vel en del. 4 Breakaway Blåbjerg har ikke gjort meget væsen af sig hidtil i to starter, men alene på kusken bliver han outsider her. Skal man have fat i andre kunne det være 8 Simoni's Hombre, der tidligere har gjort det fint for kusken.