Charlottenlund Travbane

Mobile navigation

Trænerkommentarer

Traeneremallorca
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Fredag den 20. oktober 2017

- Besplatno Tiki (1. løb - nr. 1) var fin i prøveløbet. Har aldrig løbet så hurtigt før, men gjorde det på en fin måde. Vi prøver med Nikolaj Andersen, som er en af Danmarks bedste kuske, kommenterer Martin Jahn.

- Remus Tiki (3. løb - nr. 8) kørte jeg "ged" med sidst, så det kan man glemme. Virker fin i træning. Herfra kan det blive både en hund og en kat, erkender Martin Jahn.

- Valmet (8. løb - nr. 5) afsluttede fint sidst på en dårlig bane på Jägersro. Tabte en sko under løbet, så Ulrik Christoffersen måtte bære ham hjem, og det gjorde han godt. Cash Valey bliver nok for svær, men vi skal forsøge at give den kamp, siger Heidi Andersen.

- Cash Valley (8. løb - nr. 6) kommer efter længere pause. Har været to gange til behandling i Sverige for et problem i krydset, som jeg håber hesten nu er ovre. Har gået nogle banejob efter op til på fredag, men behøver givetvis løbet. Bør dog kunne løse opgaven, mener Jens Simoni.

- Samson Kaski (9. løb - nr. 8) har gået to løb nu efter løbspause, og begynder at finde topfromen. Kommer nu uden forsko i modsætning til de to løb efter pausen. Håber at være langt fremme, hævder Heidi Andersen.

- Tresure Me K G (10. løb - nr. 2) galoperede mulighed for en god placering væk senest. Er nu lettet med fire aluminumssko i håb om bedre balance og styrke i svingene, forklarer Sebastian Nielsen.

- Memory Yankee (10. løb - nr. 7) kunne ikke enes med svingene på Falster. Har gået et enkelt intervalarbejde hjemme og var rigtig fin. Kan en masse på den rigtige dag, mener Martin Jahn.

Af Carsten Bundgaard og Martin Timm Holmstav