Flere nye gæster på Lunden

Yngre gæster på travbanen

Vi håber at vendepunktet er nået...

Vi oplever i år mange nye tilskuere på Lunden, på samme måde som man gør på de øvrige trav- og galopbaner. Det er ofte lidt yngre folk, og de fortæller os at de er glade for den oplevelse de får med sig hjem. Vi sætter naturligvis også stor pris på vores gamle og trofaste publikummer, men selv disse gæster sætter pris på at der nu kommer flere mennesker på travbanen. 

I disse dage bliver alle Lundens løbsdage oprettet i eventkalenderen hos Mig&Kbh. På denne side har vi også med succes haft annoncer og fået skrevet artikler til udvalgte løbsdage. På samme måde arbejdes der pt. på en artikel frem mod Taroks Mindeløb d. 21. juli og Dansk Travderby sidst i august. 

 

Bespisning og hygge

Mad og drikke er blevet en mere væsentlig del af danskernes mønster når det kommer til de oplevelser de ønsker at give sig selv. Dette er vi klarover på Lunden, og fremadrettet vil der ske ting på dette område som man ikke ville have kunnet forestille sig for 3-5 år siden. 

 

Tapas tirsdag...

Hvad er det nye ? Spørgsmålet kan ikke besvares med en enkelt ting, men ting som Tapas tirsdag, eller lignende temaer vil du kunne opleve på travbanen henover efteråret. 

Tag vennerne med...

Du behøver hverken booke bord eller bestille mad for at hygge dig på travbanen. Maden er et tilvalg, allermest vil vi gerne at du kommer på travbanen, og tager familie eller venner med 

Fik du læst?

Se flere nyheder