Gå med i Lunden

Velkommen til Charlottenlunds Travbane - Nordens ældste og mest fortryllende travbane.

Her kan du opleve historiens magi, Danmarks største travløb og den betagende beliggenhed, der gør Lunden til noget helt særligt.

Første spadestik blev sat 1891 og dér begyndte en historie af spænding og fællesskab.

Travsporten har fra sin allerførste åbningsdag været et sports- og kulturtilbud for mennesker på tværs af samfundslag. Og den tradition lever stadig den dag i dag. 

Vi værner om vores rødder og fejrer menneskene, der har støttet og styrket vores fælles sport gennem årene. Det er vigtigt for os at anerkende deres uvurderlige bidrag. Men vi lægger også stor vægt på fremtiden for hestesporten, især når det kommer til at engagere og inspirere vores unge generationer. Det er derfor, vi er stolte af vores pony- og travskole, der skaber unikke fællesskaber og tiltrækker unge fra alle aldre. Ved vores skoler handler det ikke kun om at lære om sporten, men også om at udvikle respekt og forståelse for hestene.

Derudover har vi en stor kærlighed til vores publikum, som vi ønsker, kun skal vokse endnu mere. Derfor stræber vi altid efter at opdatere og forbedre vores oplevelser for vores gæster.