Skal dit barn være med i fællesskabet?

Læs om vores ponysport

Har du lyst til at køre ponytrav, travløb eller ride montéløb?

Charlottenlund Travskole kan hjælpe dig på vej.

Travskolen henvender sig til børn og unge, der ønsker, at lære en masse om heste og elsker spænding. 

I Charlottenlunds Travskole er der lagt op til en helt igennem unik oplevelse med et fantastisk fællesskab. 

Man lærer om arbejdet med heste, mærker spændingen når man kører eller rider rundt med vind i hovedet, og så bliver man del af en fantastisk gruppe hvor det sociale er stærkt og man kan føle sig tryg.

Vores travskole er et sted for læring og socialt sammenhold. For alle.  

 

Den 1. februar 2017 åbnede Lunden stalddørene til en helt ny travskole. Her kan du lære alt om trav og hestens pleje.

Vi tilbyder undervisning i at køre trav i langvogn eller sulky, hvor man går på et fast hold enten mandag eller onsdag, samt fælles alle lørdage. 

Vi underviser både teoretisk og praktisk, og for at opnå licens (kørekort til hest) skal man op til en prøve i begge dele. Vi hjælper med at blive klar til licensprøven og med praktiske forhold omkring at gå op til prøven.

Det er som elev muligt at have egen travhest i travskolens stalde til en fordelagtig pris, ligesom at vores elever kan låne et sæsonkort til Lunden og tage mor eller far med ind for at se sæsonløb – og måske lære lidt fif til selv at køre bedre.

Kom og bliv en del af travfamilien. Oplev den fantastiske stemning og det tætte sammenhold i staldene, når vi efter løbene laver varm kakao, en forælder har bagt, eller vi spiller en omgang Uno. Vi laver løbende fællesarrangementer på initiativ fra elever og forældre og har tidligere afholdt travlejr, fællesmiddage, tur på bakken eller til stranden (med ponyer!) og lignende.

Lundens travskole er åben for børn fra 8 år. Vi tager både imod begyndere og allerede hestekyndige elever, baseret på en prøvegang med optagelsessamtale.

Hvis du vil høre mere om Lundens travskole, skal du blot kontakte os på:

T. 88811201
M: info@travbanen.dk

Glimt fra vores travskole!