Hvordan sætter vi rammerne for den gode oplevelse?

Vi er meget begejstrede for, at vi fra i år har indført en række nye initiativer, der skal gøre det ekstra specielt at være gæst til vores løbsdage.

Vi ønsker at tage hånd om både gamle og nye gæster på vores baner, og derfor vil man fremover kunne finde spændende oplevelsestilbud i forbindelse med udvalgte løb.

Vores første oplevelsestilbud finder sted fredag den 8. marts, hvor man i fredagens ånd kan købe pakken ”Burger og Bajer på Banen”. Denne pakke består af entré, løbsprogram, så man kan blive godt informeret om dagen, en saftig burger og en forfriskende fadøl. Det er vores bud på den perfekte kombination af travsport og fredagsstemning. - Dette til blot 180 kr. og kan købes her

Hver løbsdag er unik

- og derfor tilbyder vi forskellige oplevelsespakker. Vi tester løbende forskellige formater for at sikre, at alle kan få en pakke, der giver dem værdi. Nogle pakker vil være større end andre og kan inkludere rundvisning i de historiske stalde samt spændende anekdoter om sportens lange historie og dygtige atleter. Hør historier om bl.a. Dansk Travderby som afvikles på Lunden, samt Tarok tilbage i tiden. 

Hvis du vil være opdateret på vores fremtidige oplevelsestilbud, så sørg for at følge med på vores Facebook og Instagram, hvor vi løbende holder vores følgere opdateret om kommende løb og tilbud.

Hvis du vil sikre dig en plads i årets første oplevelsespakke, kan du bestille den her.

Obs: Vores pakker gælder kun i forsalg, så vi kan forberede dagen bedst muligt.

Vi glæder os til at skabe nogle skønne oplevelser på banen, der kan understøtte sporten og den særlige spænding.